Om oss i QualiPet

QualiPet, en nettbutikk for hund og katt med fokus på kvalitet.

Vårt konsept

QualiPet er en liten nisjenettbutikk lokalisert på Eiksmarka i Bærum, som ble etablert av tre hunde- og katteentusiaster i 2018.

Nettbutikken ble etablert som en reaksjon på et marked bestående av store aktører som etter vår mening tilbyr lite transparente og masseproduserte alternativer.

Det finnes få eller ingen uavhengige studier som kan gi noen fasit på hva som er sunt for din hund eller katt.

Det lille man ser ut til å enes om er at hundene trenger mye proteiner (via kjøtt) og lite karbohydrater (for eksempel korn).

Allikevel er det mange populære produkter som inneholder korn, poteter og andre karbohydrater som har liten verdi for hunden. Dette blir i hovedsak et unødvendig produktfyll som har liten verdi for kjæledyret. Les mer om dyrenes behov for næringsstoffer her.

Alle kjæledyr er forskjellige, og har forskjellige behov. Vi sier at dyrets behov er individspesifikt.

I denne jungelen av forskjellige meninger, varierende uttalelser fra veterinærer og eksperter, er det vanskelig å navigere.

Standpunktet vi har tatt er at naturlige produkter med høyt kjøttinnhold er det beste for de fleste hunder og katter.

Som følge av dette har vi gjort omfattende undersøkelser verden over for å finne den beste produsenten av godbiter for din hund og katt. Les mer om fordelene ved godbiter med mye kjøtt av den høyeste kvalitet her.

Våre samarbeidspartnere

Før vi lanserte vårt produktsortiment, har vi gått flere runder med produsenten. Herunder sørget for at alle ingrediensene er naturlige og ikke bearbeidet i unødvendig grad. I tillegg har vi i prosessen fått mange verdifulle innspill fra hundeeiere, profesjonelle hundetrenere og andre aktører i dyrebransjen.

Våre samarbeidspartnere består blant annet av:

Dette har resultert i vårt produktutvalg, hvor du kun finner naturlige produkter med høykvalitets kjøtt, uten tilsetningsstoffer, konserveringsmidler, og andre, i våre øyne unødvendige tilsetningsstoffer.

Miljøet

Vi har kontinuerlig fokus på miljøet, og bestreber derfor å tilby et så naturlig og miljøvennlig utvalg som mulig. Alt avfall resirkuleres, og vi sørger for at leverandører pakker produktene så emballasjeeffektivt som mulig. Alle våre forsendelser ut til kunde sendes med så lite unødvendig emballasje og plast som mulig. Vi benytter som hovedregel kun konvolutt med et tynt lag av bobleplast i våre forsendelser. Vi gjenbruker også emballasje i den grad det lar seg gjøre. På denne måten forsøker vi å være så miljøeffektive som overhodet mulig.

Nettbutikk for hund og katt
Godbiter fra QualiPet

Hvis du skulle ha noen spørsmål, så kontakt oss gjerne her. Vi setter også stor pris om du tar en titt på vår blogg. Her vil vi skrive om ting som opptar oss i hverdagen.