Kundeklubb

QualiPet’s kundeklubb

Alle kunder hos QualiPet opparbeider seg bonuspoeng på produkter man kjøper. Bonuspoeng innebærer «penger til gode». Neste gang du handler kan du veksle oppsparte bonuspoeng til en reduksjon i kjøpesummen.

Når du registrerer deg som kunde blir du automatisk med i kundeklubben. På hvert produkt ser du hvor mange poeng du får ved kjøp av varen. Poengene får du automatisk på kontoen din etter gjennomført kjøp. Opptjen bonuspoeng ved å handle.

Hvis du kjøper produkter til 1000 kr får 100 poeng. 1 poeng er altså 1 kr, så i dette eksempelet får du 100 kr som du kan trekke i fra på ditt neste kjøp.

Det koster ingenting å være kunde hos QualiPet, du er heller ikke pliktig å kjøpe noe. Hvis du ikke ønsker å være med i kundeklubben, kan du sende oss en e-post.

Fra når ble bonuspoeng gjeldende?

Vi ønsker at alle tidligere kunder skal nyte godt av å ha vært tidlig ute med å handle hos oss. Som følge av dette gir vi bonuspoeng på tidligere utførte ordre. Ta kontakt med oss dersom noe ikke ser ut til å være korrekt.

Hvordan bruker jeg oppspart bonus?

Hvis du er ny kunde, registrer ny kundekonto på min konto.
Hvis du allerede er kunde, logg inn på min konto.
Hvis du har handlet tidligere uten å registrere kundekonto, opprett en ny bruker med samme epostadresse, og vi gir deg bonuspoeng på tidligere ordre

Når du har logget på din konto, gå til «min konto» i nettbutikken for å se hvor mange bonuspoeng du har oppstart. Bonuspoengene kan benyttes når du selv ønsker.

Send oss en epost om du har spørsmål angående dine bonuspoeng: support@qualipet.no

Hvem kan bli medlem

Alle privatpersoner over 18 år kan bli kunder av QualiPet.

Oppsigelse av kundeforhold

Du kan når som helst bli slettet som kunde ved å sende en mail til support@qualipet.no. Ved sletting opphører muligheten til å opparbeide deg bonus ved kjøp av varer, og oppsparte bonuspoeng blir også slettet.